masterclasses door Fleur Ravensbergen

Publicatie Nieuwsuur

Fleur Ravensbergen is een ervaren en bekende internationale vredesonderhandelaar en geeft  masterclasses aan belangrijke leiders - van de politiek tot grote multinationals en van overheden tot internationale organisaties. Ze staat bekend om haar menselijke en effectieve manier van in conflict bemiddelen onder de meest gespannen omstandig-heden waardoor ze in staat is grip te krijgen op ieder

conflict. Ze heeft succesvol vredesonder-handelingen gevoerd in gewelddadige conflicten met gewapende groepen zoals in Irak en Baskenland. In haar trainingen leert Fleur je hoe je haar kennis en inzichten succesvol kunt toepassen om net zo effectief met conflict om te leren gaan als zij.

Alle masterclasses in 2022

Manage JE Conflict

Krijg grip op vervelende conflicten in je leven door unieke inzichten van een vredesbemiddelaar toe te passen. Leer je persoonlijke insteek in conflict beter te begrijpen en om te buigen naar een beter resultaat, aan de hand van de expertise die ik opgedaan met conflict hantering in gewapend conflicten.

Lees meer

LeER onderhandelen van een vredesonderhandelaar

Wil je beter leren onderhandelen aan de hand van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan als vredesonderhandelaar? Deze masterclass bied je op een inspirerende en praktische manier een geweldige basis om je belangen voortaan zo goed mogelijk te dienen in een onderhandeling.

Lees meer
“ We asked Fleur to host an online leadership session about empathy, an important skill easily lost in times of online work and high pressure to deliver for leadership. Fleur’s work context already had impact. How does empathy work in a surrounding of war and casualties. But her personal stories really helped to feel the value, even if people feel like your opposite, of empathy to move forward to find a solution. Thank you for an impactful session!”
Lucas Schröder
PARTNER AT ANDCONNECT
Fleur Ravensbergen
Ontwapend
Mijn leven als vredesonderhandelaar bij gewapende conflicten van IRA tot IS

Ontwapend is een indrukwekkend boek over vrede en oorlog, over de vraag of wij allemaal tot geweld in staat zijn, over empathie, over angst en over doorzettingsvermogen. Bovendien is het een handreiking voor iedereen die iets wil betekenen voor een betere wereld, in het groot of in het klein.

Koop nu een exemplaar

Wil jij in Contact komen met Fleur Ravensbergen?

Neem contact op
volg Fleur op
Alle rechten voorbehouden © 2022Fleur Ravensbergen